Villa Treviso

Villa Treviso

A Reynaers rendszerekkel készült alumínium ablakok és tolóajtók elegáns kialakítása gazdagítja ennek a látványos villának az építészeti stílusát.

A 30 éve egy híres velencei építész által tervezett villa ma is kiemelkedik, letisztult vonalakból és feltűnő formákból álló időtlen dizájnjának köszönhetően.

Az épületet nemrég renoválták energiahatékonysági célokkal és a belső komfort érdekében, szem előtt tartva eredeti építészetének megtartását. A felújítási projekt érintette az ablakokat és ajtókat: az öreg nyílászárókat új, jobb tulajdonságokkal bíró alumínium nyílászárókra cserélték, így fokozva a ház letisztult és elegáns designját. A tulajdonosok olyan innovatív és hatékony megoldásokat kerestek, amelyek tökéletesen illeszkednek otthonuk minimál stílusához. Ezért felvették a kapcsolatot Sedonati Serramentivel, aki a Reynaers termékeit javasolta a nagy ablakok, a bejárati ajtó és a tolóajtók elkészítéséhez.

A villát tágas és világos szobák jellemzik. Az egyszerű és letisztult vonalaknak köszönhetően a Reynaers Alumínium profilok diszkréten keretezik a lakótereket, emellett garantálják a magas hő- és hangszigetelési teljesítményt.
Gyártó: 
Sedonati Serramenti Srl
Elhelyezkedés: 
Treviso, Olaszország
Fényképész: 
Piero Annoni