Hi-Finity tolóajtók

A határtalan panoráma és a páratlan lehetőségek találkozása

A Hi-Finity teraszajtó a modern tervezés, a gyönyörű kialakítás és a kimagasló teljesítmény ötvözete. Ez a korszerű, strukturális üvegezésű tolóajtó teret enged a faltól falig terjedő üvegfelületeknek. A keskeny, ergonomikus fogantyú és a rejtett zár nem zavarja a kilátást. A Hi-Finity tolóajtó minden igényt kielégítő választás mind a tökéletességet kereső ingatlantulajdonosok, mind a legújabb trendeket követő és kimagasló műszaki megoldásokat kereső építészek számára.

 

LÁTHATATLANRA TERVEZVE

A Hi-Finity tolóajtó fantasztikus tervezésének köszönhetően szinte észrevehetetlen marad, beleolvad a háttérbe. A külső keretek az épületszerkezetbe rejthetőek, így faltól falig terjedhet az üvegfelület és megvalósítható a tökéletes panoráma. Az ajtószárnyak kapcsolódása elképesztően keskeny, mindössze 35 mm. A keret és az üvegtáblák közti távtartó egyaránt fekete, ezzel is hozzájárulva a zavartalan kilátáshoz.

MŰSZAKIspecifikáció
REFERENCIAprojektek
PROSPEKTUSletöltése
KAPCSOLATfelvétele

Ezeket a hatalmas ajtószárnyakat két- vagy háromsínes kialakításba rendezve, a Reynaers garantálja, hogy a Hi-Finityvel a maximumot hozza ki a panorámából. A számos innovatív sarokfelnyíló megoldásnak köszönhetően akár két szomszédos fal tolóajtóit is egyszerűen lehet csatlakoztatni egymáshoz.

Hi-Finity dizájn fogantyú

 
 
 
A Hi-Finity tolóajtó fogantyúja nem kevesebb, mint igazi műremek. A karcsú kialakítása tökéletesen kiegészíti az ajtó kortárs, minimál stílusát. Az ergonomikus dizájn és a felhasznált anyagok puha tapintása minden alkalommal mosolyt varázsol az ember arcára.

HATALMAS ÉS GYÖNYÖRŰ

Az elképesztő 3,5 méteres maximális magasságával és a mozgó szárny 300/750 kg (manuális/motorizált) maximális tömegével a Hi-Finity ajtók a műszaki lehetőségek határait feszegetik.

Hi-Finity görgős kocsi

 

 
 
Az egyedi tervezésű görgők biztosítják a szárnyak sima és egyenletes mozgását. Ennek köszönhetően még az igazán nagyméretű szárnyak is könnyedén mozgathatóak kézzel. Az ajtószárnyak mozgatása történhet kézzel vagy motorizáltan. Ez utóbbi esetben épületfelügyeletre kötve akár távolról is nyitható vagy zárható az ajtó.