ISO 9001 és 14001 minőségi címkék

A Reynaers Aluminium mind az ISO 9001:2015, mind az ISO 14001:2015 nemzetközileg is elismert tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az ISO 9001:2015 tanúsítvány garantálja, hogy vállalatunknál minőségirányítási rendszer működik, mely magában fogalja a munkafolyamatok szabályozását, a kockázatkezelést és a folyamatos tökéletesítést. A minőségirányítási rendszer elősegíti a jobb termékmenedzsmentet, a munkatársak bevonását a folyamatokba és az ügyfélközpontúságot is.

Továbbá, az ISO 14001:2015 tanúsítvány garantálja, hogy környezetmenedzsment rendszer működik vállalatunknál. Bevezetésre került egy megfelelően kidolgozott környezetvédelmi irányelv, ami a fenntarthatóságra és a folyamatos tökéletesítésre épül. Mindez párosul a környezetvédelem iránti elkötelezettségünkkel, a változó környezetre adott válaszunkkal és összhangba hozva a társadalmi-gazdasági igényekkel.

 

Mindkét tanúsítványt a Bureau Veritas adta ki. A tanúsítványok megszerzése és megtartása érdekében a Reynaers Aluminium különböző részlegei rendszeres auditokon esnek át, ahol megvizsgálják, hogy a tevékenység megfelel-e a fenti szabványokban foglaltaknak.