MasterLine 10

Kompromisszumok nélkül

Ne kössön kompromisszumot! A MasterLine 10 minden igényt kielégít. Ez az új rendszer egyesíti a határtalan tervezési szabadságot, a tökéletes kényelmet és az optimális szigetelést. A MasterLine 10 ablakok kialakítása egyaránt megfelel a jelen és a jövőbeni építészeti trendeknek: alacsony energiafelhasználású épületek, maximális fényáteresztés, kiemelkedő műszaki paraméterek és biztonságos otthonok (RC 3-as betörésvédelmi kategória).

A MasterLine 10 termékkínálata felhasználhatóság szempontjából teljesen egyedülálló: befelé nyíló ablakok, keret és szárnyprofilok teljes skálája, csatlakozó profilok a tolóajtó és függönyfal rendszerekhez, ugyanakkor a Functional, Renaissance és Deco kialakításnak köszönhetően szabadkezet biztosít a tervezőknek. Az ablakok rendelkeznek a passzívház tanúsítvánnyal. Ezen jellemzők kombinációjának köszönhetően a MasterLine 10 tökéletes megoldás mind a magánházak, mind a középületek esetén.

A MasterLine 10 háromféle dizájnnal is elérhető: Functional, Renaissance és Deco. Így tökéletesen illeszkedik az épület építészeti stílusához.