Mobilitás

 

ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK...

...A FENNTARTHATÓ SZÁLLÍTMÁNYOZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁÉRT

Minden évben közel 6000 teherautó hagyja el az elosztóközpontunkat, belgiumi és külföldi megrendelőink felé egyaránt. Ahhoz hogy csökkentsük logisztikánk ökológiai hatását, folyamatosan vizsgáljuk és optimalizáljuk a szállítási útvonalainkat. Logisztikai partnereinket a környezettudasság felé való elkötelezettségük, valamint az adott régióban kiépített infrastruktúrájuk sűrűsége alapján választjuk ki, hogy minden felesleges kilómétert elkerüljünk. Ügyfeleink számára  előnyös, hogy kimagasló  logisztikai szervezettségünknek köszönhetően a lehető leggyorsabban tudjuk kiszállítani termékeinket a világon számos helyen elhelyezkedő logisztikai központunk valamelyikéből. Beszerzési osztályunk mindig előnyben részesíti a lokális beszerzést (minőség vs szállítás).

...A FENNTARTHATÓ MUNKÁBA JÁRÁS IRÁNT

Központunkban aktívan népszerűsítjük a WOOW mobilitási platformunkat. Számtalan lehetőséget biztosítunk munkatársainknak, amennyiben biciklivel (vállalati kerékpárok vagy elektromos kerékpárok), tömegközlekedéssel, vagy közösségi autózással utaznak. Mindezek mellett a vállalti gépjárművek kiválasztásánál a CO2 kibocsájtás egy erősen meghatározó választási szempont. Központunk új parkolójában számtalan, töltőállomással felszerelt helyet biztosítunk az elektromos autóknak.

Központunk 25 olyan irodával rendelkezik, amelyek a legmodernebb videokonferencia technológiával vannak felszerelve, ennek köszönhetően jelentősen csökkentjük az üzleti utazások számát.