Okosotthon

Az otthon és az iroda kényelmesebbé tétele egyre fontosabbá válik a benntartózkodók számára. A hatékony klímaszabályozás és a hideg, a szél, a napsugárzás, a zaj elleni jobb védelem fő követelményekké léptek elő, amelyeket az építészeknek figyelembe kell venniük az épületek tervezésekor.


Épületautomatika
Az épületautomatika – azaz a mechanikai szerelvények és az elektronika kombinálása – lehetővé teszi, hogy az épület olyan elemeit, mint például a redőnyöket, az ablakokat és a nap ellen védő eszközöket számítógépek vezéreljék, felváltva manuális működtetésüket. Az ablakok, a homlokzatok és az árnyékolók szerepe alapvető ezen a téren. Ezen eszközök funkcionális elemként szolgálnak, amelyek elválasztják a külső környezetet az épület belterétől.

A Reynaers olyan automatizált megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a szellőztető és a biztonsági rendszerek teljes körű szabályozását. Az ablakokat automatikusan lehet nyitni, csukni, illetve a szellőztetés is működtethető egy gombnyomásra, távirányító, érzékelők, illetve a központi vezérlőegység segítségével egy automatizált épületfelügyeleti rendszer esetében.