CW 65-EF/HI

CW 65-EF/HI

Concept Wall 65 'Element Façade, High Insulating'

Egységesített homlokzatrendszer maximális átláthatósággal

A Concept Wall® 65-EF rendszer egy költséghatékony függönyfal rendszer, olyan homlokzat elemek számára, amelyek egyedülálló karcsú esztétikával rendelkeznek anélkül, hogy kompromittálnák a toronyház építmények esetében szükséges rendkívüli szilárdságot és stabilitást. 

Az egységesített homlokzat tipikus jellemzőinek köszönhetően gyorsan telepíthető az építési helyszínen, mivel elemei teljes körűen előre gyárthatók a műhelyben. E magas szintű termelékenység azonban építészeti esztétikát is biztosít, mivel a CW 65-EF rendszer csak 65 mm-es karcsú profilokat alkalmaz.

A CW 65-EF rendszer kielégíti a legmagasabb szintű teljesítmény követelményeket a víztömörség és a légtömörség, valamint a szélterhelési ellenállás tekintetében. A függönyfal rendszer 
különböző szigetelési szintek mellett kapható, megfelelő  választ adva az adott épület szigetelési követelményeire. A rendszerbe integrálhatók a háromrétegű üvegezésű elemek is.

A CW 65-EF kétféle üvegezési változatban kapható, egyedülálló esztétikus jellemzőkkel: a Kazettás Üvegezésű (Cassette Glazing - CG) változat az üveget üveglécek segítségével tartja a helyén, míg a Strukturálisan tömített Üvegezésű (Structural sealed Glazing - SG) változatú üveg szerkezeti kötéssel rendelkezik, és ennek köszönhetően az épület külső oldalán egy teljes üvegfelületet alkot. Az épület összes igényének teljes körű megválaszolása érdekében a CW 65-EF rendszer képes olyan elemeket is integrálni, mint például a felülről függesztett és a párhuzamos nyílású ablakok.

Letöltések

CAD FÁJLOK

Az Építészeti Katalógus (PDF) az egyes CAD fájlok neveit és információit tartalmazza. Kérjük, hogy tanulmányozza ezt a dokumentumot, hogy megtalálja az egyes részek CAD fájljait.

Prospektusok

Műszaki információk

Tulajdonságok

Látható szélesség, belülről65 mm 
Látható szélesség kívülről65 mm 
Min. üveg vastagság34 mm 

Teljesítmény

Komfort
Légtömörség, max. teszt nyomás600
Víztömörség1200
Energia
Hőszigetelés (Uf)1,51 W/m²K