CW 86

CW 86

Concept Wall 86

Gyors telepítési sebesség

A Concept Wall® 86 rendszer egy szigetelt és esztétikus függönyfal rendszer, amely megfelel a nagyméretű építési projektek összes követelményeinek. Ezen építési projektek esetében az épület helyszínén történő telepítési sebesség rendkívül fontos. Ezért a CW 86 rendszer egy speciális megoldást is kínál, melynek keretében a kazetták, illetve az elemek előre összeszerelhetők a műhelyben. Az építés helyszínén a kazettákat vagy be lehet akasztani egy hagyományos rögzítő szerkezetbe (stick structure) (CW 86), illetve a homlokzat felépíthető elemről elemre a moduláris függönyfal alapelv szerint (CW 86-EF). 

A rendszer energetikai teljesítménye több szinten szerezhető be. Hőszigetelt profilok állnak rendelkezésre a strukturálisan tömített üvegezés esetén is. A speciális vízleeresztési módszerek, mint például a kaszkád alapú vízleeresztés, az ilyen típusú homlokzatot a legmagasabb szintre emeli a víztömörségi és a légtömörségi igények terén. E tulajdonságainak tekinthetően e rendszer jól alkalmazható olyan szélsőséges feltételek mellett is, mint amelyek a tengerparti területeken és a magas tengerszint feletti szinteken tapasztalhatók.

Amellett, hogy az ajtók, ablakok és napárnyékoló rendszerek különböző típusai problémamentesen integrálhatók e rendszer esetében, a CW 86 gépesített megoldásokkal is megrendelhető az olyan nyitható elemek esetében, mint például a felülről függesztett és párhuzamosan nyíló ablakok, azaz e rendszer teljes körű megoldást tud biztosítani homlokzata számára.

Letöltések

CAD FÁJLOK

Az Építészeti Katalógus (PDF) az egyes CAD fájlok neveit és információit tartalmazza. Kérjük, hogy tanulmányozza ezt a dokumentumot, hogy megtalálja az egyes részek CAD fájljait.

Műszaki információk

Tulajdonságok

Látható szélesség, belülről86 mm 
Látható szélesség kívülről68 mm 
Min. üveg vastagság4 mm 
Max. üveg vastagság38 mm 

Teljesítmény

Komfort
VíztömörségRE1050 (1050 Pa)
Szélterhelés ellenállásB5 (2000 Pa)
Energia
Hőszigetelés (Uf)3,9 W/m²K

Nyíló elemek

  • All Reynaers SystemsAll Reynaers Systems