BS 40

BS 40

Brise Soleil 40

Kortárs redőnyök

A Brise Soleil 40 rendszer innovatív és esztétikus napárnyékoló 
megoldást kínál az energia konzerváláshoz. Tökéletes megoldás a lakások és a kisebb épületek számára. A rendszer z-alakú, illetve íves lécekből áll. E tolható redőnyöket az ablakok külső oldalára kell felszerelni, és vízszintes irányba történő tolásukkal lehet eltávolítani azokat az ablak üvegtáblájáról. E művelet végrehajtható kézzel, illetve gépesítve is.

A BS 40 rendszer paneljei beszerezhetők különböző csúsztatható megoldásokkal, kezdve az egy BS 40-es paneles megoldással a három egymás mögött levő paneles megoldásig. A változatos megoldásoknak köszönhetően ideális megoldás mind a fény beengedése, mind az épületben tartózkodás komfort szintje tekintetében. A BS 40 rendszer különböző felszerelési opciókkal kapható, ami lehetővé teszi telepítést a homlokzatok elé, az emeletek közé, illetve azok bármely kombinációjában. Ezért rendkívül sokoldalúan alkalmazható.

Letöltések

CAD FÁJLOK

Az Építészeti Katalógus (PDF) az egyes CAD fájlok neveit és információit tartalmazza. Kérjük, hogy tanulmányozza ezt a dokumentumot, hogy megtalálja az egyes részek CAD fájljait.

Prospektusok