A biztonság tesztelése

Az épület elemek maximális biztonsági szintjének biztosítása a Reynaers egyik legfontosabb prioritása. A tesztelések szigorú nyomon követése érdekében a Reynaers létrehozott egy erre a célra szakosodott tesztközpontot, ahol az összes tesztelési folyamatot árgus szemekkel figyelik. A belső tesztlétesítményeken kívül a Reynaers Intézet teljes körű támogatást biztosít a külső tesztlaboratóriumokban végzett tesztekhez is. Széleskörű tanácsadás és támogatás, a tesztelemek gyártása, helyszínre történő telepítése,... mindez a Reynaers szakterületének részét képezi.

Saját intézetünkben végzett biztonsági tesztek
A Reynaers Intézetnél számos tesztet végzünk egy adott rendszer ütésállóságának és betörésvédelmi szintjének mérése céljából. Egy dupla gumikerék alakú ütőeszközt használunk az adott szerkezetekre gyakorolt lágy- és nehéztest ütések hatásának méréséhez. Tesztlétesítményeink teljes körűen fel vannak szerelve a statikus, dinamikus, illetve manuális betörési tesztek végrehajtásához.

Ismerje meg részletesebben belső tesztlétesítményeinket a Reynaers Intézet brosúráján keresztül.

Külső biztonság tesztelése
A lövedékeknek a Reynaers profilrendszerre gyakorolt hatására vonatkozó teszteket az olyan bejelentett tesztlaboratóriumokban végzik, mint a TNO és a Royal Military School. A rendszerek tűzállóságát olyan akkreditált európai laboratóriumokkal végezzük szoros együttműködésben, mint például a WFR, az IFT, az Efectis Group és az ITB. A rendszerek füstgátlásával és füstáteresztésével kapcsolatos tesztjeit olyan bejelentett tesztlaboratóriumok végzik, mint például az ITB, az IFT és az MPA Braunschweig.