A CP 68 TOLÓ TERASZAJTÓ KONCEPCIÓJÁVAL A REYNAERS A KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNYT HONOSÍTJA MEG A LAKÓINGATLANOK PIACÁN

2811

A teraszokra tervezett új CP 68 tolóajtók koncepciójával a Reynaers az innovatív technológia és a tervezési szakértelem versenyképes áron elérhető teljeskörű ötvözetét kínálja.

Duffel, 2014. november - A Reynaers, az alumíniumból készült fenntartható építészeti megoldások vezető európai szolgáltatója a lakóingatlanokat célozva elindította új CP 68 tolóajtó és -ablak termékcsaládját egy olyan piacon, ami már ki volt éhezve a megfizethető eleganciára és teljesítményre. Mindez még szélesebb ügyfélkör előtt nyitja ki az ajtót a jelentősen kreatívabb tervezés és teljesítmény világa felé.

A CP 68 egy nagymértékben szigetelt tolóajtórendszer, mely vonzó és elegáns megjelenését vékony és nagyon könnyű profiljainak köszönheti. Ezeken a tulajdonságokon kívül a rendszer megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, ugyanakkor a széles lakossági szektor árkategóriájába tartozik. Az építészek így lényegesen magasabb hőmérsékleti-, szél-, zaj-/akusztikai és vízzáró szigetelési megoldásokkal számolhatnak egy olyan piac számára, amely korábban nem fért hozzá ilyen lehetőségekhez.

Mivel nagyobb nyitott tereket és üvegezett felületeket tesz lehetővé, a korszerű alumíniumtechnológiája révén a Reynaers CP 68 még több átláthatóságot és fényt hoz az épületekbe, miközben a karcsú, 34 mm-es profiljai mellett magas szintű hőteljesítményt is kínál a felhasználóknak.

Szélesebb átjáró

A CP 68 kettős és hármas sínrendszerrel is kapható, így sokkal szélesebb ajtónyílásoknál is alkalmazható, ahol erre van szükség. Klasszikus változata különböző rögzített és tolóelemek kombinációit teszi lehetővé a tervezők számára, akár hat szárnnyal és két vagy három vezetősínnel. A hármas sínrendszer a külső keretben egy plusz sínt tartalmaz, aminek köszönhetően egy harmadik szárny építhető be. Ezzel a megoldással két tolóajtó is nyitható egyszerre, ami dupla akkora ajtónyílást eredményez.

A Reynaers CP 68 GA Pocket megoldásánál a profilok egy falban lévő üregbe csúsztathatók be, így ha az ajtó nyitva van, a külső panoráma zavaró elemek nélkül, akadálytalanul tárul a szemünk elé. Ez a verzió egy- és kétsínes változatban kapható. A keret 68 mm-es (2 sín), amelyben akár 4 szárny is elfér, illetve 124 mm-es (3 sín), akár 6 szárnnyal a 34 mm-es pályákon. A pályáknak köszönhetően a megoldás küszöbmentes, így kerekesszékkel is használható. Míg a nagyobb nyílászárók a könnyű bejutás illúzióját eredményezhetik, az ellenkezője igaz: a CP 68-AP rendszer betörésvédelmi szempontból RC2-es besorolással rendelkezik. 

Könnyű összeszerelhetőség

A CP 68 egy rendkívül könnyű rendszer, amely moduláris jellege és kisszámú alkatrésze miatt a helyszínen könnyen összeszerelhető és igazítható. Számos alkatrész általános szerszámboltból beszerezhető, és könnyen testre szabhatók új építkezéseknél és felújításoknál. Az ablakok tömítései nem tartalmaznak szilikont, speciális lakkozással vannak bevonva, és egyetlen típusú sarokprofilt használ a teljes rendszer, ami egyúttal a TS 68-nál is használatos.

Az ajtószárny legfeljebb 1,500 mm széles és 2,500 mm magas, illetve 160 kg súlyú lehet. 28 vagy 36 mm-es üvegvastagság alkalmazható, lehetővé téve a kettő- vagy háromrétegű üvegezést. A kettős üvegezés Uw 1,5 W/m²K, míg a hármas üvegezés Uw 1,0 W/m²K hőátadási tényezőt biztosít.

Erik Rasker, a Reynaers technológiai igazgatója úgy véli, hogy a lakossági piac felé vezető ajtót nem zárhatja be az, hogy a cég elkötelezett a kiváló teljesítmény és kényelem mellett: „Azonos értékeket és elkötelezettséget szeretnénk nyújtani minden ügyfelünknek, függetlenül attól, hogy milyen piaci szegmenst foglalnak el. A minőségnek és a kiválóságnak nincsenek határai, azokat úgy kell tervezni, hogy minden jövedelmi szinten és életszínvonal mellett elérhetők legyenek. A CP 68-at úgy terveztük, hogy felsőkategóriás termékeink kiváló tulajdonságait mindenki számára elérhetővé tegyük.”

TÖLTSE LE A TERMÉKISMERTETŐT

 

 

További hírek

Korábbi hírek keresése
Díjak28-11-2021

Dun & Bradstreet tanúsítványt kapott a Reynaers Aluminium Kft.

Események16-09-2021

Property Investment Forum 2021

Események07-09-2020

A CÉLUNK A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS