MasterLine 8

Valódi mestermű

A MasterLine 8 egy egyedi, újgenerációs ajtó- és ablakrendszer, ami szinte bármilyen nyílászáró kialakítást lehetővé tesz. Mindemellett kimagasló műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, és rendkívűl gyorsan, egyszerűen gyártható. Ez az innovatív nyílászáró rendszer könnyen illeszkedik bármilyen építészeti stílushoz, és élvonalbeli hőszigetelési, illetve víz- és légtömörségi paramétereket biztosít. A szerénynek mondható 87 mm-es beépítési mélységével a MasterLine 8 tükrözi a kortárs építészeti irányzatot, miszerint minél több természetes fényt enged be, miközben párját ritkító szigetelési tulajdonságokkal bír.

SZEMÉLYRE SZABOTT ENERGIAHATÉKONYSÁG

A MasterLine 8 rendszer 3 különböző hőszigetelési szinten érhető el, mely megoldást jelent többek közt az alacsony energiaigényű vagy passzívházakhoz is. Ez a három különböző szintű szigetelés új, az anyag tulajdonságait okosan kihasználó megoldások segítségével érhető el. A High Insulation+ változatba innovatív szigetelőanyag kerül beépítésre, ami egy magas reflexiós tulajdonságú fólia felhasználásával visszaveri a hőt, így akadályozva meg annak távozását.

    

 

SZEMÉLYRE SZABOTT KOMFORT

LÉG-, SZÉL- ÉS VÍZTÖMÖRSÉG
A MasterLine 8 tökéletes tömítettséget biztosít. Víztömörséget 900 Pa-ig és minimális légveszteséget 600 Pa-ig. Ezt a remek teljesítményt a rendszer konstrukciója és a tömítéseinek az optimalizált kialakítása garantálja.
 

RENDKÍVÜLI STABILITÁS
A kiváló műszaki jellemzők mellett a MasterLine 8 keskeny, de nagy szilárdságú profiljai tökéletesen alkalmasak nagyméretű ablakszárnyak készítéséhez. Ennek eredményeképp a rendszer lehetővé teszi, hogy a természetes fény szabadon beáramoljon a helyiségbe, így téve eleget a felhasználók és tervezők elvárásainak.

SZEMÉLYRE SZABOTT STÍLUS

4 különböző dizájn: Functional, Renaissance, Deco és Rejtett szárnyas. Mindegyik a saját, egyedi formavilágával és stílusával lehetővé teszi, hogy a MasterLine 8 bármely építészeti stílushoz illeszkedjen. Az új csatlakoztatási lehetőségeknek köszönhetően a MasterLine 8 könnyen integrálható más Reynaers rendszerekkel, mint például a CP 130 és CP 155 tolóajtók, az új üvegkorlát, a Mosquito szúnyogháló, és a CW 50 függönyfal.

   

MASTERLINE 8 SZELLŐZŐNYÍLÁS

Ezen a szellőzőnyíláson keresztül biztosítható a friss levegő optimális áramlása. Ezek az egyedi kialakítású keskeny szárnyak lehetővé teszik elegendő mennyiségű friss levegő beáramlását, úgy, hogy közben nem kell kompromisszumot kötni a biztonság terén. A megoldás egyaránt biztosítja a teljes víztömörséget és a remek szigetelést (Uf-Uw érték 1,1 W/m²K). A könnyű gyártást és beépítést az egyszerű marási kép és az állítható végzárók segítik. A szellőzőnyílások készülhetnek látható és rejtett pánttal is.
MASTERLINE 8 ERKÉLYAJTÓ

A MasterLine 8 erkélyajtó egy felső kategóriás teraszajtó alacsony, mindössze 20 mm-es küszöbbel. Az erkélyajtók elérhetőek egy- vagy kétszárnyas kivitelben és be- és kifelé nyíló változatban is. A MasterLine 8 ablakokhoz hasonlóan az erkélyajtók is 3 különböző hőszigetelési szinten készülhetnek, így beépíthetőek az alacsony energiaigényű vagy passzívházakba is. Az erkélyajtó szabadon kombinálható az ablak vasalatok széles választékával legyen szó bármelyik hőszigetelési szintről.

 

MŰSZAKIspecifikáció
REFERENCIAprojektek
PROSPEKTUSletöltése
KAPCSOLATfelvétele