Megjelent a Hi-Finity tolóajtórendszer

0307

Különösen városi környezetben érvényesülnek jól a Reynaers Hi-Finity ultravékony kialakítású tolóajtói, melyek hatalmas, átlátszó ajtó- és ablakfelületeikkel légies, dekoratív, elegáns megjelenést nyújtanak, így a kívülről érkező tekintet zökkenőmentesen pillanthat be az épületbe. Hatékonyan, látható térelválasztás nélkül egyesíti a városi és a szabadtéri életérzést, miközben teljes tudatában maradunk annak, hogy modern belvárosi épülettervezést látunk.

A vékony profilok oldalsó elemei alig láthatók, mégis rendkívül erőssé és tartóssá teszik a tolóajtórendszert. Az alumíniumprofilokat az üvegezett felületekkel összekötő innovatív ragasztási technika lehetővé teszi, hogy a nagy üvegpanelek akár 500 kg súlyt is elbírjanak.

 

  

 

Bár a nagy üvegfelületek eleve jó hőteljesítményt, meleget és kellemes érzetet nyújtanak, a Hi-Finity duplán és triplán üvegezett változatokban is kapható, így még előnyösebb megoldást kínál a hőszigetelésre. Ezt még tovább fokozza a rendszer légtömörsége. A különböző tömítőelemek szilárd védelmet biztosítanak a légbeáramlás ellen. Az üvegtáblák közötti csatlakozást ellátó elemek a Reynaers által szabadalmaztatott, állítható profilokból állnak, amelyek tökéletes illeszkedést biztosítanak a teljes légtömörséghez.

A különféle nyitási változatok között megtaláljuk a kettős és hármas sínrendszert csakúgy, mint a középen történő nyitást, és akár hat mozgatható üvegtáblát is magában foglalhat egy kialakítás. A különleges kialakítású vezetősín lehetővé teszi az üvegtáblák könnyed mozgatását. Még a nagyobb nyíló szárnyak is könnyen kezelhetők kézierővel. Az egyszerűbb működtetés és fokozott kényelem érdekében egy rejtett motor gombnyomásra kireteszeli és nyitja a mozgó szárnyakat.

A rétegelt üveg mellett a Hi-Finity egyben hatékony betörésgátló rendszerként is funkcionál, mely az RC2 specifikációi szerinti sikeres tesztelésen esett át. A reteszelőszerkezet az ajtó tetején a fal mögött kap helyet, ami megnehezíti a hozzáférést a betörők számára. A robusztus retesz és kampó ellenére a rendszer nyitása és zárása mindössze egyetlen mozdulatba kerül az elegáns fogantyú vagy a távirányító gombjának lenyomásával. A fogantyú vonzó, karcsú és áramvonalas kialakítású, bármely modern épület esztétikai értékét növeli.

         

További hírek

Korábbi hírek keresése
Díjak28-11-2021

Dun & Bradstreet tanúsítványt kapott a Reynaers Aluminium Kft.

Események16-09-2021

Property Investment Forum 2021

Események07-09-2020

A CÉLUNK A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS