A REYNAERS ALUMINIUM A POLYCLOSE-ON BEMUTATTA AZ ÚJ GENERÁCIÓS ABLAKRENDSZERÉT, A MASTERLINE 8-AT.

1401

A Reynaers világpremierrel lepte meg a Polyclose vásár látogatóit, amikor bemutatta az új MasterLine 8-at, a jövő alumínium ablakrendszerét. A MasterLine a nemzetközileg is sikeres Reynaers Concept rendszert váltja fel.

Az új, úttörő alumínium ablakrendszer bevezetésével a Reynaers Aluminum új távlatokat nyitott a maga számára. A MasterLine 8 újabb kulcsfontosságú pillanat a vállalat ötvenéves történetében. A 70-es években a Thermo Rendszer bevezetésével, majd a 90-es években bevezetett jelenlegi Concept Rendszerrel a Reynaers Aluminium mind hazai, mind nemzetközi szinten vezető vállalattá nőtte ki magát.

MasterLine 8

A MasterLine 8 a végfelhasználó számára maximális kényelmet és biztonságot nyújt, számtalan dizájn és szigetelési változata hatalmas építészeti szabadságot kínál, energiahatékonysága pedig kiváló. Az új rendszer kifejlesztésénél különös figyelmet fordítottak az ablakok gyártására és beépítésére. A MasterLine 8 innovatív jellegét ezért az optimalizált gyártási folyamatban, az alkatrészek hatékony összeszerelésében és a kész elemek egyszerűsített telepítésében érhetjük tetten.

                                                                                                                                                                                                            

                                                                                                                                                                                                                                

Polyclose

A 2016 első negyedévétől elérhető új MasterLine 8 mellett a Reynaers Aluminium más újításokat is rivaldafénybe állít a Polyclose vásáron. A nemrégiben elindított, rendkívül vékony és magas szigetelési értékekkel rendelkező SlimLine 38 sorozat, három egyedi kivitelben (Classic, Cubic és Ferro) kapható. A nehéz üvegtáblák befogadására optimalizált Concept Patio 155 tolóajtórendszer sarokfelnyílóval, míg a minimalista Hi-Finity tolóajtó a legújabb generációs motorral együtt kerül bemutatásra.

A MasterLine 8 és a többi újítás révén a Reynaers ismét megszilárdítja hírnevét a csúcstechnológia és az innovatív megoldások úttörő fejlesztőjeként. A vállalat bizonyítja, hogy nyílászáró gyártó és beépítő partnereivel együtt a jövőben is teljesíteni kívánja ezt a szerepet.

A Polyclose nyílászárók, árnyékolók, bejárati és homlokzati technológiák bemutatására szolgáló európai vásár, amely január 14-től január 16-ig tart.

 

További hírek

Korábbi hírek keresése
Díjak28-11-2021

Dun & Bradstreet tanúsítványt kapott a Reynaers Aluminium Kft.

Események16-09-2021

Property Investment Forum 2021

Események07-09-2020

A CÉLUNK A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS