A REYNAERS BIM-MODELJEI KÜLÖNBÖZŐ ONLINE PLATFORMOKON ELÉRHETŐK

2312

A Reynaers vállalt feladata, hogy projektjeivel támogassa az építészeket, kivitelezőket és más építőipari szakembereket. Ez a támogatás magában foglalja a projekttervezéshez és a megvalósításához szükséges információk nyújtását is. Ezért a Reynaers rendszerek BIM modelljei különböző online platformokon is elérhetőek.


A BIM koncepciója nemzetközileg ismert az építészeti cégek és az épülettervezésben résztvevő összes érdekelt fél számára, így az üzleti tevékenységük nélkülözhetetlen eszközévé válik. Az épületinformációs modellezés (BIM) az épülettervezés és építés teljes folyamatát és az épület életciklusát a legkorábbi koncepcionális tervezéstől egészen a lebontásig képes kezelni..

A Reynaers Aluminium ezért a honlapján már két éve kínál BIM modelleket (az Autodesk® Revit alapján) a főbb Reynaers rendszerekhez. Ezek a modellek a tervezéshez, építkezéshez és szimulációkhoz egyaránt felhasználhatók. A Reynaers BIM modelljeinek egyedülálló tulajdonsága, hogy a modelleken belül különböző épületkapcsolatok állnak rendelkezésre, amelyek a konkrét építési projektekbe való realisztikus integrációt, és ennek köszönhetően jobb szimulációkat és számításokat tesznek lehetővé a teljes épülethez. Ezenfelül a modell külső alakja valósághűen adja vissza a profilt, így egy-egy rendszeren belüli dizájn variációk is pontosan jelennek meg az ábrázolásnál. Ennek eredményeképpen a különböző rendszerek és tervezési változatok könnyen összehasonlíthatóak.

November közepe óta a Reynaers BIM modelljei a BIMobject®-en, a BIM-objektumok könyvtári platformján is elérhetők. Ezzel a Reynaers a BIM modelljeivel még több szereplőt tud elérni az építőiparban. A Reynaers ezen a platformon a főbb rendszereinek BIM modelljeit teszi elérhetővé a leggyakoribb konfigurációkkal. A modellek letölthetők a BIMobject® App segítségével a Reviten belül, vagy közvetlenül a BIMobject® weboldalon. A Reynaers BIMobject® oldal látogatóinak száma két héten belül meghaladta a tízezret, és a látogatók több mint 8000 modellt töltöttek le, ami bizonnyal rekord ilyen rövid idő alatt.

2016-ban a Reynaers még tovább lép: BIM modell konfigurátort („Simple as BIM” – Egyszerű, mint a BIM) kínál a Reynaers rendszerek összes lehetséges konfigurációjának létrehozásához. Az ügyféligényeknek való jobb megfelelés érdekében a konfigurátor a Reynaers ReynaPro kiválasztó és tervezési szoftveréhez kapcsolódik. További információk, úgymint Uf értékek, tartozékok, jóváhagyott méretek és egyebek szintén részei lesznek a BIM modelleknek.

   

             Funkcionális dizájn                                Reneszánsz dizájn                                     Softline dizájn

További hírek

Korábbi hírek keresése
Díjak28-11-2021

Dun & Bradstreet tanúsítványt kapott a Reynaers Aluminium Kft.

Események16-09-2021

Property Investment Forum 2021

Események07-09-2020

A CÉLUNK A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS