REYNAERS CSR DÍJ: MEGVANNAK A GYŐZTESEK

1106

A Reynaersnél a hosszútávú jövőképnek köszönhetően a társadalmi és környezeti felelősséget minden vállalati döntésnél figyelembe vesszük.

A különféle ágazataink napi munkájuk során nagy figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra és a vállalati társadalmi felelősségvállalással (CSR) kapcsolatos egyéb kérdésekre. A valódi elkötelezettség ösztönzése érdekében elindítottuk a Reynaers CSR díjat, ami nagyszerű módja annak, hogy a figyelem középpontjába állítsuk a CSR projekteket és egymást inspiráljuk.

Egy független zsűri négy figyelemre érdemes, hatásos kezdeményezést választott ki és díjazott az első Reynaers CSR díjátadó ünnepségen. A zsűri előnyben részesítette azokat a kezdeményezéseket, amelyek könnyedén kiterjeszthetők más szervezetekre is, és amelyek a vállalati befektetés mellett a munkatársak elkötelezettségére építenek.

  • A Roval / Reynaers Aluminium Hollandia nyerte el a Reynaers Energia díjat az EnerGuy szuperhős bevezetésével irodáiban. Ez a felvilágosító kezdeményezés nemcsak a munkahelyi energiafelhasználást és a CO2 kibocsátást érinti, hanem az ötleteket otthon is alkalmazni lehet.
  • Az Alural Lummen festőcégünk kapta meg a Reynaers Anyaghasználati díjat azzal, hogy felülvizsgálta a hulladék szelektálásának és a munkahelyről való eltávolításának gyakorlatát. A kezdeményezés tisztább és biztonságosabb munkahelyet hozott létre, és pozitív hatással volt a munkavállalói elkötelezettségre.
  • A Reynaers Aluminium Olaszország nyerte el a Reynaers Elkötelezettség díjat a Sport Senza Frontiere nonprofit szervezet támogatásában mutatott hosszútávú elkötelezettségért.
  • A Reynaers Írországnak sikerült bevezetnie egy olyan bizonyítékokra épülő programot, amely a kollégákat egészségesebb étkezésre és életmódra ösztönzi. Sorsfordító hatást értek el azzal, hogy az egészséget mérhetővé és kézzelfoghatóvá tették. E kezdeményezésért a Reynaers Biztonsági és Egészségi Díjat nyerték el.

 

Együtt jobbak vagyunk!

További hírek

Korábbi hírek keresése
Események07-07-2020

A REYNAERS AKTÍV SZEREPET VÁLLAL AZ AKADÁLYMENTES ÉPÜLETEK MEGVALÓSÍTÁSÁBAN

Vállalat26-03-2019

A REYNAERS ALUMINIUM TÁMOGATJA A KÖRFORGÁSOS ÉPÍTKEZÉSI GYAKORLATOT

Események08-01-2019

A REYNAERS ALUMINIUM AZ INNOVATÍV ALUMÍNIUM-FELHASZNÁLÁS ÚJ DIMENZIÓJÁT NYITJA MEG A BAU 2019-EN