A REYNAERS KÖZISMERT PRÉMIUM SZIGETELŐKÉPESSÉGŰ TOLÓAJTÓRENDSZERE, A CP 155 MOST MÉG FRAPPÁNSABB VÁLASZT AD A LEGÚJABB ÉPÍTÉSZETI IGÉNYEKRE

1712

Építészeti szabadság és tökéletes kényelem egyszerre? Már elérhetők a Concept Patio 155 sarokmegoldások, amelyekkel ez is lehetséges. Az extrém súlyú rögzített panelek egyszerű telepítéséhez szükséges intelligens megoldásokkal együtt ezek a bővítések biztosítják, hogy a CP 155 tolóajtórendszer kiváló választás legyen a legkorszerűbb épületeknél. 

Új konfigurációk: sarokmegoldások

A kortárs lakóterületek kulcsfontosságú tulajdonsága az a rugalmasság, amivel a külső klimatikus körülmények elleni védelmet ötvözik azzal, hogy a nyílászárók bármikor azonnal nyithatók. A CP 155 emelő-toló sarokmegoldás lehetővé teszi mind a belső, mind a külső sarkok nyitását anélkül, hogy veszélyeztetné a rendszer meglévő kényelmi és szigetelési tulajdonságait. A megoldás azt is biztosítja, hogy a napfény áteresztése és a láthatóság a rögzített üvegsarkoknál optimális legyen.

A sarokfelnyíló a CP 155 LS duplasínes és a külső üvegezésű egysínes rendszeren is elérhető, mindeközben a légtömörség, szélállóság és víztömörség kiemelkedő besorolású (3 - C2 - 7A). A rögzített üvegsarok minden CP 155 LS külső üvegezésű egysínes rendszernél alkalmazható.

                    

Nagy súly és extra nagy méretek

A kimagasló szigetelésű háromrétegű üvegezés az üvegtáblák nagy súlyával jár együtt. Ugyanakkor fennáll az az igény is, hogy a lakótér fényben fürödjön. A Reynaers ezekre az igényekre válaszképp a nagy és nehéz üvegtáblákat befogadni képes CP 155 rendszerrel válaszol. A CP 155 a külső keretet megnövelő hosszabbítóelemek révén nagy méretű, akár 3 méter magas és hatalmas szélességű elemek befogadására is alkalmas.

A leginkább lenyűgözőek azok a rögzített üvegtáblák, amelyek az egysínes változatokban jelenleg 1500 kg-ig engedélyezettek. A külső üvegezés megkönnyíti a hatalmas üvegtáblák helyszíni beillesztését még magas épületekben is. Betörésbiztos megoldás (RC2 osztály) áll rendelkezésre a belső és külső üvegezésű változatokhoz egyaránt. Ezenfelül a CP 155 emelő-toló változat a szárnyak mozgatását is lehetővé teszi 400 kg-ig.

A CP 155 általános teljesítménye

A Concept Patio® 155 rendszer prémium kategóriájú, nagy teljesítményű tolóajtórendszer. A kifinomult koncepció kielégíti az optimális minőség, a kimagasló szigetelés és a könnyű kezelhetőség iránti igényeket.

A "High Insulation" frissítésnek köszönhetően a rendszer akár 1,07 W/m²K (Uf-érték) teljesítményre is képes. Ez azt jelenti, hogy az üvegezett elem szigetelési értéke kisebb mint 1,0 W/m²K, amely lehetővé teszi, hogy a Minergie címkével tanúsított CP 155 HI rendszer alacsony energiafelhasználású épületekben is alkalmazható legyen. A rendszer alacsony küszöbbel is kapható, amely tökéletes folytonosságot teremt a beltér és a kültér között, és javítja az épület akadálymentességét. Az akadálymentességet és kényelmet tovább fokozza az automatikus nyitás és zárás lehetősége.

További hírek

Korábbi hírek keresése
Díjak28-11-2021

Dun & Bradstreet tanúsítványt kapott a Reynaers Aluminium Kft.

Események16-09-2021

Property Investment Forum 2021

Események07-09-2020

A CÉLUNK A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS