Reynaers oktatási és automatizálási központ

A Reynaersnél nagy hangsúlyt fektetünk az alumínium rendszerek minőségi gyártására és beépítésére, hogy az hosszú távon is teljesítse a hozzá fűzött elvárásokat. Ezért tartunk fenn kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszert a gyártók és tervezők széles körével, és szervezünk képzéseket a Reynaers oktatási központban.

 

ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI KÉPZÉSEK

Évente mintegy 1800 képzési napot szervezünk megrendelőink és munkatársaink részére. Ügyfeleink a képzések folyamán elsajátítják a rendszereink összeszereléséhez és beépítéséhez szükséges szaktudást és módszereket. E tudás birtokában elsőosztályú szolgáltatást tudnak nyújtani saját megrendelőik számára.

Reynaers oktatási központban az alábbi gyakorlati képzések közül lehet választani:

  • Összeszerelés képzés
  • Beépítés képzés
  • Szoftver képzés

Gyakorlati képzéseink közt egyaránt megtalálhatóak a kezdő és a tapasztalt szakembereknek szóló tanfolyamok, mind az összeszerelés, mind a beépítés terén. Továbbá elérhető a ReynaPro (Reynaers kiválasztóprogram) szoftvertanfolyam is. Rendszeresen szervezünk szemináriumokat és bemutatókat építészek számára az aktuális szakmai témákról és az innovatív homlokzati megoldásokról.

Összes oktató videónk megtalálható a Reynaers YouTube csatornán. Képzéseinkre, valamint szemináriumainkra vonatkozó további információk érdekében ne habozzon, és vegye fel a kapcsolatot velünk az iroda@reynaers.com címen.     

 

AUTOMATIZÁLÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

A Reynaers teljes körű automatizálási megoldásokat kínál megrendelőinek, és kiemelt támogatást nyújt ezek megvalósításához. A gyártási folyamat minden lépése optimalizálható, a megfelelő tapasztalat és tudás, a modern gyártógépek, a legújabb technológiák és a ReynaPro szoftver összekapcsolásával. Ennek segítségével a gyártóknak lehetőségük van arra, hogy a leghatékonyabb módon gyártsanak, ezáltal csökkentve költségeiket és növelve nyereségességüket. Ennek megvalósítása érdekében minden profilhoz kiválasztottuk a legoptimálisabb marásképet és gyártási műveleteket.

REYNAPRO

A rendszereink gyártásának teljes automatizálása érdekében közvetlen kapcsolatot kell létrehozni a ReynaPro szoftver és a gyártógépek közt. A ReynaPro szftverben lévő adatbázis tartalmazza az összes profilt és kiegészítőt ami a projektek anyagkalkulációjához illetve a gyártásához szükséges. Az adatbázisban szereplő műszaki és kereskedelmi információk rendszeresen frissítve vannak és kérdés esetén a műszaki ügyfélszolgálatunk nyújt támogatást a programhasználathoz.

A Reynaers szoros kapcsolatot ápol a megmunkálógép gyártókkal. Ez nagyban elősegíti a megmunkálógépek megfelelő telepítését és beállítását, illetve később, a használat közbeni hathatós támogatást. Gyártópartnereink rendelkezésére bocsátjuk a teljes tudásunkat és tapasztalatunkat, hogy segítsünk a megfelelő szerszámok és gyártógépek kiválasztásában, sőt, akár a műhely elrendezésének optimalizálásában.