Értékek

Értékek

 

 

TISZTELET

Egy olyan vállalati kultúrára törekszünk, amely az alkalmazottak, a megrendelők, a beszállítók, a társadalmunk és az életterünket képező világunk iránti és közti tiszteletre épül. Ez feltételezi azt, hogy nyitottak vagyunk az egyéb ötletek iránt és a diverzitás aktív szelleme tekintetében. Ez azt is jelenti, hogy a természet erőforrásainak megőrzése és ökológiai lábnyomunk csökkentése prioritás teljes beszállítói láncunk mentén és mindennapi életünk során.

HŰSÉG

Hosszú távú együttműködésre törekszünk partnereinkkel közös céljaink elérése érdekében, ez képezi mostani és jövőbeli sikereink alapját. Célunk az, hogy hozzájáruljunk az összes, a tevékenységünkben érdekelt fél virágzásához, és hogy támogassuk összes alkalmazottunk tehetségét, hogy folyamatosan elkötelezettek legyenek vállalatunk irányába. Családi tulajdonosaink motiválnak minket és vezetnek minket azon célunk megvalósítása során, hogy generációkon túlmutató, fenntartható jövőt építsünk fel.

KIVÁLÓSÁG

A kiválóságot képviseljük és hibátlan teljesítményre törekszünk, hogy megvédjük megrendelőink érdekeit és megfeleljünk elvárásaiknak. Alkalmazottjaink büszkék arra, hogy szakterületeiken a legjobbak, és hogy együttműködnek a kiemelkedő eredmények elérése érdekében.

INNOVÁCIÓ

Alkalmazottjaink innovatív és kreatív egyének, akik mernek kockázatokat felvállalni. Az innovatív viselkedést támogatják a belső és külső interakciók, a megrendelők számára értékeket teremtenek a jelenlegi és a jövőbeli igényeket kielégítő megoldásokon keresztül. A legmagasabb szintű minőségügyi szabványokat alkalmazzuk, és tevékenységünkbe beépítjük a legújabb technológiákat ezen igények kielégítése céljából.