Termékeink

Termékeink

A Reynaers Aluminium piacvezető európai szakértő az ajtókkal, függönyablakokkal, tolórendszerekkel, árnyékolással és melegházakkal kapcsolatos innovatív és fenntartható alumínium megoldások kifejlesztése és forgalmazása terén. Hajtóerőnk az energiahatékonyság, és hogy felelősséget vállaljunk a környezetünkért.

A magas színvonalú rendszerünk a legszigorúbb követelményeknek is megfelel kényelem, energia, biztonság, építészeti kialakítás és energiahatékonyság szempontjából

Az alakzatok és stílusok szabadsága

Ha a tervezés szabadságáról van szó, az alumínium a megfelelő anyagválasztás. Stílusok, alakzatok, méretek, nyitási típusok, színek, tartozékok, ... Mindenben ön dönt. Lehetővé tesszük, hogy a projektjének építési stílusán keresztül kifejezze önmagát.

A kényelem kulcsfontosságú

A Reynaers rendszereit úgy tervezték, hogy azok különböző mértékű hőszigetelést nyújtsanak. A Reynaers profiljai is egyedülálló középső szigetelőanyaggal vagy tömítéssel és folyamatos hangszigetelést szolgáló anyaggal rendelkeznek a szigetelés biztosítása érdekében.

Maximális biztonság

Az épület elemei maximális biztonságának biztosítása a Reynaers egyik fő prioritása. A Reynaers a tesztelés közelről történő nyomon követése érdekében külön tesztközpontot hozott létre, amelyben minden tesztet szigorúan nyomon követ.