CW 50

CW 50

Concept Wall 50

A kreativitás korlátlan szabadsága és a maximális fényáteresztés 

A „Concept Wall® 50” egy homlokzati és tető rendszer, amely korlátlan tervezési szabadságot és maximális átláthatóságot biztosít. E minőségében a „CW 50” több tervezési és üvegezési változatban kapható, de tartalmaz különböző műszaki változatokat is, amelyek megfelelnek a tűzállóság és a hőszigetelés speciális szintjeinek is. A tervezési változatok megoldásokat kínálnak az épületek belterére és külterére egyaránt. Az üvegezési változatok köre a szabványos üveglapoktól a szerkezetileg üvegezett és a szerkezeti rögzítésű megoldásokig. 

A „CW 50” profilok széleskörű választéka megfelel a kortárs építészet összes követelményének. Energetikai teljesítményét illetően a rendszer különböző szintű megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a háromrétegű üvegezés alkalmazását és a rendszereket kifejezetten alkalmassá teszik passzív házakban, valamint kis energiaigényű épületekben történő alkalmazáshoz.

Továbbá az olyan speciális nyílástípusú változatok lehetővé teszik zökkenőmentes beépítésüket, mint például a „CW50”-es márkacsalád párhuzamosan nyíló ablakai, a felül rögzített ablakai, a rejtett szárnyú bukó-nyíló ablakai, valamint a tető síkjában levő ablakai.

Letöltések

Prospektusok

Regisztráljon vagy jelentkezzen be, hogy teljes hozzáférést kapjon a termékkatalógusokhoz, a CAD-fájlokhoz, a CE-tanusítványokhoz és még sok máshoz.
Vagy Regisztráció

Műszaki információk

Tulajdonságok

Látható szélesség, belülről50 mm 
Látható szélesség kívülről50 mm 
Max. inercianyomaték (Ix: szélterhelés)2690 cm⁴ 
Min. inercia keresztbordák (Ix: szélterhelés)4 cm⁴ 
Sarokmagasság20 mm 
Látható szélesség, belülről50 mm 
Látható szélesség kívülről50 mm 
Min. üveg vastagság6 mm 
Max. üveg vastagság60 mm 
Üvegezési módFixing by pressure plates  

Teljesítmény

Komfort
Légtömörség, max. teszt nyomás1200
Víztömörség1200
Akusztikus teljesítmény60 (-2;-6) dB
Biztonság
Betörő ellenállásRC2/WK2
RC3/WK3
Energia
Hőszigetelés (Uf)0,8 W/m²K

Nyíló elemek

  • All Reynaers SystemsAll Reynaers Systems