CW 50-FV

CW 50-FV

Concept Wall 50 'French Version'

A kreativitás korlátlan szabadsága és a maximális fényáteresztés

A „Concept Wall® 50” egy homlokzati és tető rendszer, amely korlátlan tervezési szabadságot és maximális átláthatóságot biztosít. E minőségében a „CW 50” több tervezési és üvegezési változatban kapható, de tartalmaz különböző műszaki változatokat is, amelyek megfelelnek a tűzállóság és a hőszigetelés speciális szintjeinek is. 

A tervezési változatok megoldásokat kínálnak az épületek belterére és külterére egyaránt. Az üvegezési változatok köre a szabványos üveglapoktól a szerkezetileg üvegezett és a szerkezeti rögzítésű megoldásokig. 

A „CW 50” profilok széleskörű választéka megfelel a kortárs építészet összes követelményének. Energetikai teljesítményét illetően a rendszer különböző szintű megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a háromrétegű üvegezés alkalmazását és a rendszereket kifejezetten alkalmassá teszik passzív házakban, valamint kis energiaigényű épületekben történő alkalmazáshoz. Továbbá az olyan speciális nyílástípusú változatok lehetővé teszik zökkenőmentes beépítésüket, mint például a „CW50”-es márkacsalád párhuzamosan nyíló ablakai, a felül rögzített ablakai, a rejtett szárnyú bukó-nyíló ablakai, valamint a tető síkjában levő ablakai.

Letöltések

Prospektusok

Regisztráljon vagy jelentkezzen be, hogy teljes hozzáférést kapjon a termékkatalógusokhoz, a CAD-fájlokhoz, a CE-tanusítványokhoz és még sok máshoz.
Vagy Regisztráció

Műszaki információk

Tulajdonságok

Látható szélesség, belülről50 mm 
Látható szélesség kívülről50 mm 
Max. inercianyomaték (Ix: szélterhelés)1614 cm⁴ 
Sarokmagasság20 mm 
Min. üveg vastagság6 mm 
Max. üveg vastagság44 mm 

Teljesítmény

Komfort
Légtömörség, max. teszt nyomás4 (600 Pa)
VíztömörségR7 (600Pa)
Szélterhelés ellenállás1200 Pa
Energia
Hőszigetelés (Uf)0,8 W/m²K

Nyíló elemek

  • Structural Top Hung WindowStructural Top Hung Window
  • Top Hung WindowTop Hung Window