CW 60

CW 60

Concept Wall 60

Megoldás a nehéz üvegtáblákhoz 

A Concept Wall® 60 rendszer egy kiváló hőszigetelt függönyfal rendszer, nagy üvegfal felületekkel rendelkező robusztus szerkezetekhez. E rendszer meg tudja válaszolni még a rejtett, illetve íves szerkezetek speciális igényeit is. E modul felépítésű rendszer intelligens módon megerősített profilokkal készül, amely lehetővé teszi akár 450 kg súlyú üvegtáblák használatát is.

A CW 60 koncepció megfelel a víztömörségre és légtömörségre, hőterhelés ellenállásra és hőszigetelésre vonatkozó legmagasabb szintű követelményeknek. A rendszerbe integrálhatók a háromrétegű üvegezésű elemek is.

E függönyfal rendszer 4 különböző esztétikus külső megjelenéssel kapható. E különböző tervezési opciók a süllyesztett tető alkalmazásokkal együtt azt eredményezik, hogy a CW60 rendszer a tökéletes rendszer a lehető legnagyobb tervezési szabadság terén. Továbbá a CW 60 rendszer széles körű profil tartománnyal rendelkezik, és ezáltal megkönnyíti az összes ablaktípus rendszerbe történő integrálását.

Letöltések

Prospektusok

Regisztráljon vagy jelentkezzen be, hogy teljes hozzáférést kapjon a termékkatalógusokhoz, a CAD-fájlokhoz, a CE-tanusítványokhoz és még sok máshoz.
Vagy Regisztráció

Műszaki információk

Tulajdonságok

Látható szélesség, belülről60 mm 
Látható szélesség kívülről60 mm 
Max. nyílás magasság2000 mm 
Max. nyílás szélesség2500 mm 
Sarokmagasság25 mm 
Min. üveg vastagság6 mm 
Max. üveg vastagság62 mm 

Teljesítmény

Komfort
Légtömörség, max. teszt nyomás4 (600 Pa)
Víztömörség1200
Szélterhelés ellenállásExxx (>2000 Pa)

Nyíló elemek

  • Top Hung WindowTop Hung Window
  • Flush roof ventFlush roof vent
  • Parallel Opening WindowParallel Opening Window
  • All Reynaers SystemsAll Reynaers Systems