CW 65-EF elemes homlokzat

CW 65-EF elemes homlokzat

Concept Wall 65 'Element Façade' [Elemes homlokzat]

Egységesített homlokzatrendszer maximális átláthatósággal

A Concept Wall® 65-EF rendszer egy költséghatékony függönyfal rendszer, olyan homlokzat elemek számára, amelyek egyedülálló karcsú esztétikával rendelkeznek anélkül, hogy kompromittálnák a toronyház építmények esetében szükséges rendkívüli szilárdságot és stabilitást. 

Az egységesített homlokzat tipikus jellemzőinek köszönhetően gyorsan telepíthető az építési helyszínen, mivel elemei teljes körűen előre gyárthatók a műhelyben. E magas szintű termelékenység azonban építészeti esztétikát is biztosít, mivel a CW 65-EF rendszer csak 65 mm-es karcsú profilokat alkalmaz.

A CW 65-EF rendszer kielégíti a legmagasabb szintű teljesítmény követelményeket a víztömörség és a légtömörség, valamint a szélterhelési ellenállás tekintetében. A függönyfal rendszer különböző szigetelési szintek mellett kapható, megfelelő választ adva az adott épület szigetelési követelményeire. A rendszerbe integrálhatók a háromrétegű üvegezésű elemek is.

A CW 65-EF kétféle üvegezési változatban kapható, egyedülálló esztétikus jellemzőkkel: a Kazettás Üvegezésű (Cassette Glazing - CG) változat az üveget üveglécek segítségével tartja a helyén, míg a Strukturálisan tömített Üvegezésű (Structural sealed Glazing - SG) változatú üveg szerkezeti kötéssel rendelkezik, és ennek köszönhetően az épület külső oldalán egy teljes üvegfelületet alkot. Az épület összes igényének teljes körű megválaszolása érdekében a CW 65-EF rendszer képes olyan elemeket is integrálni, mint például a felülről függesztett és a párhuzamos nyílású ablakok.

Letöltések

Prospektusok

Regisztráljon vagy jelentkezzen be, hogy teljes hozzáférést kapjon a termékkatalógusokhoz, a CAD-fájlokhoz, a CE-tanusítványokhoz és még sok máshoz.
Vagy Regisztráció

Műszaki információk

Tulajdonságok

Látható szélesség, belülről65 mm 
Látható szélesség kívülről65 mm 
Min. inercia keresztbordák (Ix: szélterhelés)58 cm⁴ 
Max. nyílás magasság3700 mm 
Max. nyílás szélesség1600 mm 
Min. üveg vastagság4 mm 
Max. üveg vastagság36 mm 

Teljesítmény

Komfort
Légtömörség, max. teszt nyomásAE 700 (700 Pa)
Víztömörség1200
Energia
Hőszigetelés (Uf)2,5 W/m²K

Nyíló elemek

  • All Reynaers SystemsAll Reynaers Systems
  • Parallel Opening WindowParallel Opening Window
  • Top Hung WindowTop Hung Window