BS 100

BS 100

Brise Soleil 100

Egy teljes árnyékolórendszer

A Brise Soleil 100 rendszer ellipszis alakú redőnyök széleskörű alkalmazási lehetőségét teszi lehetővé, biztosítva a lehető legjobb napfény árnyékoló megoldást. A redőny változatok sokféle méretben kaphatók, különböző konfigurációkban; kezdve a keretektől, a rögzített, illetve mozgatható redőnyökig, melyek felszerelhetők mind a vízszintes, mind a függőleges síkban. A redőnyök mozgatása is gépesíthető a lehető legnagyobb kényelem érdekében. A rendszer egy speciális változata esetében üveg redőnyökkel biztosítják az árnyékolás, egy igen esztétikus módon.

A BS 100 elemek szabványos rögzítési megoldásokkal rögzíthetők a függönyfalak, a tégla, a beton és acélszerkezetek esetében. A 
vízszintes keretrendszer szerkezete járdaként használható az épület általános karbantartásához. Ez fokozza a napfény árnyékoló rendszer értékét, mivel rendkívüli sokoldalú alkalmazását teszi lehetővé.

Letöltések

Regisztráljon vagy jelentkezzen be, hogy teljes hozzáférést kapjon a termékkatalógusokhoz, a CAD-fájlokhoz, a CE-tanusítványokhoz és még sok máshoz.
Vagy Regisztráció

Műszaki információk

Tulajdonságok

Alak, redőnyökEllipse  
Méret, redőnyök140 mm 
(Rögzített) szög45 degrees 
Járda alkalmazás1  

Változatok