BS 40

BS 40

Brise Soleil 40

Kortárs redőnyök

A Brise Soleil 40 rendszer innovatív és esztétikus napárnyékoló 
megoldást kínál az energia konzerváláshoz. Tökéletes megoldás a lakások és a kisebb épületek számára. A rendszer z-alakú, illetve íves lécekből áll. E tolható redőnyöket az ablakok külső oldalára kell felszerelni, és vízszintes irányba történő tolásukkal lehet eltávolítani azokat az ablak üvegtáblájáról. E művelet végrehajtható kézzel, illetve gépesítve is.

A BS 40 rendszer paneljei beszerezhetők különböző csúsztatható megoldásokkal, kezdve az egy BS 40-es paneles megoldással a három egymás mögött levő paneles megoldásig. A változatos megoldásoknak köszönhetően ideális megoldás mind a fény beengedése, mind az épületben tartózkodás komfort szintje tekintetében. A BS 40 rendszer különböző felszerelési opciókkal kapható, ami lehetővé teszi telepítést a homlokzatok elé, az emeletek közé, illetve azok bármely kombinációjában. Ezért rendkívül sokoldalúan alkalmazható.

Letöltések

Prospektusok

Regisztráljon vagy jelentkezzen be, hogy teljes hozzáférést kapjon a termékkatalógusokhoz, a CAD-fájlokhoz, a CE-tanusítványokhoz és még sok máshoz.
Vagy Regisztráció