ÚJ LÉTESÍTMÉNYEK ÜNNEPI MEGNYITÓJA SPANYOLORSZÁGBAN

0906

A Reynaers Aluminium, amely 1993 óta van jelen a spanyol piacon, új, modern létesítményeket nyit meg Castellar del Vallés (Barcelona) városában.

Május 21-én a Reynaers Aluminium hivatalosan megnyitotta új létesítményeit Castellar del Vallésban (Barcelona). Az új telephelynek (azaz egy kétmillió eurós beruházásnak) köszönhetően az összes tevékenység 4200 m²-nyi területen koncentrálódik. A létesítmény irodákból, egy bemutatóteremből, a műszaki szolgálat oktatóhelyiségeiből és raktárakból áll.    

                           

Az új spanyol létesítményt megalapozó koncepció a hatékonyság és az ügyfélszolgálat fejlesztése. A beruházás előnyei teljesen világosak: a bővített tárolási kapacitás és a legújabb technológia alkalmazása korszerű raktárt és a szállítási idő csökkenését eredményezik. Az erőforrások és a disztribúció koncentrálásának köszönhetően a Reynaers hatékonyabbá válik az ügyfélszolgálat terén.

A hivatlos megnyitó ünnepségen részt vett Martine Reynaers, a Reynaers Aluminium vezérigazgatója, és a családi igazgatótanács más tagjai, továbbá Andreas Wilsdorf, a Reynaers Aluminium regionális igazgatója.

 

További hírek

Korábbi hírek keresése
Díjak28-11-2021

Dun & Bradstreet tanúsítványt kapott a Reynaers Aluminium Kft.

Események16-09-2021

Property Investment Forum 2021

Események07-09-2020

A CÉLUNK A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS