Energia

 

ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK…

...AZ ÉPÜLETEK ENERGIA-FELHASZNÁLÁSÁNAK CSÖKKENTÉSE KAPCSÁN, A TERMÉKEINK ENRGETIKAI TULAJDONSÁGAINAK JAVÍTÁSA ÁLTAL

A Reynaers elkötelezett a fenntartható megoldások tervezése iránt, és nagy erőfeszítéseket tesz az energiahtékony rendszerek kutatása és fejlesztése terén. Ez az ambíció olyan innovatív megoldások fejlesztése és értékesítése formájában ölt testet, amelyek lehetővé teszik az épületek jobb energiahatékonyságú üzemeltetését. Ilyenek például a magas hőszigetelésű profilok, az átszellőztetett homlokzatok és az árnyékolók.

...HOGY MINIMALIZÁLJUK A SAJÁT ENERGIAFELHASZNÁLÁSUNKAT

Programot készítettünk a saját energiafogyasztásunk csökkentése érdekében. Fenntartható energetikai megoldásokba invesztálunk, mint például a LED-es világítás és a napenergia. Továbbá, a környezetre gyakorolt hatásunk folyamatos csökkentése érdekében 2011-ben bevezettük, és azóta is fenntartjuk az ISO 14001 tanúsítvány szerinti Környezetközpontú Irányítási Rendszert. Munkatársaink körében is folyamatosan felhívjuk a figyelmet az általuk felhasznált energia és erőforrások fontosságára.

2019-re a Reynaers Campus elérte, hogy 100%-ban megújuló energiával fedezi az energiaszükségletét. Ezt a célt az Eoly-val közösen sikerült megvalósítani. 

Nemrég fejeztünk be egy átfogó energiahatékonyságot növelő felújítást és bővítést a központi épületegyüttesünkön. Az összes olyan leányvállalatunk, amelyik felújítást vagy bővítést tervez, törekszik a legjobb energiahatékonyságú és jövőbiztos kivitelezésre.