Property Investment Forum 2021

fenntartható alumínium nyílászárók körforgásos gazdaság
1609

Vállalatunk idén első alkalommal vett részt a Portfolio szervezésében évente megrendezésre kerülő Property Investment Forumon. A konferencia résztvevői közt szerepeltek a hazai piac legnagyobb ingatlanfejlesztő cégei, mint például az Atenor, CPI, Futureal, GTC, HB Reavis, Indotek Group, Skanska, Wing, és a szektorhoz kapcsolódó épületüzemeltető, építőanyag kereskedő és rendszer beszállító cégek.

A rendezvénynek a belvárosi Marriott szálloda adott otthont, ahol színvonalas előadások és panelbeszélgetések keretében ismerhették meg a résztvevők az ingatlanpiaci trendeket, a jelenleg aktuális építőanyagár változásokat és az iparágban egyre nagyobb hangsúllyal jelenlevő fenntarthatósági törekvéseket. Csuka Milán, a Reynaers Aluminium Kft. project developere ez utóbbi témában tartott egy érdekes prezentációt.

A közel 10 perces, „Ajtót nyitunk a fenntarthatóságnak” című előadásban átfogó képet adtunk az alumínium, mint fenntartható építőanyag kiemelet szerepéről és új oldalról mutattuk be a fenntarthatósági témát. A jól ismert LEED és BREEAM tanúsításokon túl, szóba került a körforgásos gazdaság koncepcióján alapuló fenntartható megoldások alkalmazása, mint pl. a Cradle to Cradle minősítésünk, mely kiterjed a termékfejlesztés, alapanyaggyártás, késztermék előállítás és újrahasznosítás vizsgálatára is.

További hírek

Korábbi hírek keresése
Események08-03-2022

SHARE Budapest 2022 - Nemzetközi Építészeti Konferencia

Díjak28-11-2021

Dun & Bradstreet tanúsítványt kapott a Reynaers Aluminium Kft.

Események07-09-2020

A CÉLUNK A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS