A Reynaers vállalat ismertetése

A Reynaers Aluminium vállalat egy, az ablak, ajtó, függönyfal, tolóajtó, napvédő és télikert innovatív és fenntartható alumínium megoldásainak fejlesztésére és marketingjére szakosodott európai vezető vállalat. A vállalat tevékenységének hajtóerejét az energiahatékonyság és a környezetért történő felelősségvállalási szándék vezérli.

A szabványos megoldások széles köre mellett a piac összes szektora számára testre szabott megoldások fejlesztésével is foglalkozunk – kezdve a lakónegyedektől egészen a kereskedelmi és ipari projektekig. Kiváló minőségű rendszereink megfelelnek a legszigorúbb feltételeknek a kényelem, a biztonság, az építészeti dizájn és az energiahatékonyság terén. A Reynaers nem csak egy beszállító, de egyben — az építészek, a gyártók, a napelem telepítők, a projekt fejlesztők, a befektetők és a végfelhasználók – értékes partnere is.

A Reynaers Aluminium vállalat 1965-ben alakult, és a Reynaers csoport részét képezi, jelenleg több mint 2322 dolgozót foglalkoztat világszerte több mint 40 országban, és 5 kontinens több, mint 70 országába exportál. A belgiumi Duffelben található székhelyű vállalat éves forgalma 580 millió EUR volt 2019-ban.