SlimLine 38

Könnyed, elegáns és komfortos

A SlimLine 38 egy kiválóan szigetelt, befelé és kifelé nyíló ajtókat és ablakokat is tartalmazó rendszer, mely egy egyedülálló dizájn keretében egyesíti az eleganciát és a kényelmet. A speciális, keskeny acélprofilt idéző kinézet a tökéletes megoldás mind a modern építészet, mind a régi acélkeretes ablakok korhű felújítása terén. A renováció így tükrözi az eredeti dizájnt, de hőszigetelés szempontjából egy sokkal jobb megoldást kínál. 

Az SL 38 rendszer 3 különböző minimalista stílusban, Classic, Ferro és Cubic is elérhető, annak érdekében, hogy tökéletesen illeszkedjen az adott épület építészeti igényeihez. Az ablakok és ajtók két- és háromrétegű üvegezéssel is készülhetnek, anélkül, hogy elvesztenék ultra-vékony látványukat.
 
      
A rendszer kiemelekdő szigetelési tulajdonságokkal bír, és mindemellett tökéletes harmóniát biztosít a tartós anyagválasztás,  letisztult dizájn és az igényes építészeti megoldások között.
 
A SlimLine 38 alternatívát jelent a keskeny acélprofilú ablakkialakítással szemben. Ideális a modern, minimalista építészet számára.

SLIMLINE 38 CLASSIC 

A SlimLine 38 Classic kialakítása az elődjének, a CS 38-SL rendszernek a formavilágát követi. A formaterv ötlete az ipari megjelenést kölcsönző acélprofilos ablakokra épül, viszont annál sokkal jobb hőszigetelési tulajdonságokat biztosít. Az SL 38 Classic rendszer a különböző ablakkialakításokon kívül egy- és kétszárnyas ajtókat is magában foglal, hogy a bejárati és teraszajtók is illeszkedjenek stílusban a többi nyílászáróhoz.

>  TOVÁBBI RÉSZLETEK

SLIMLINE 38 CUBIC

A Cubic dizájn kubista látványt és légkört teremt, mely tökéletes megoldás mind a modern építészet, mind a régi acélkeretes ablakok korhű felújítása terén. A renováció így tükrözi az eredeti dizájnt, de hőszigetelés szempontjából egy sokkal jobb megoldást kínál. 

>  TOVÁBBI RÉSZLETEK

SLIMLINE 38 FERRO

A Ferro dizájn, egy téglalap alakú elemmel továbbviszi a kubista stílust, és egy letisztult, acélprofil hatású megjelenést biztosít. A rendszer kifejezetten jól mutat a padlótól a mennyezetig nyúló nyílászároknál, ahol az osztóborda is az építészeti kialakítás szerves elemét képezi. 

>  TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

MŰSZAKIspecifikáció
REFERENCIAprojektek
PROSPEKTUSletöltése
KAPCSOLATfelvétele