Színek

Az alumínium kétségkívül az ideális anyag kortárs építési koncepciók megvalósításához. A színezett ablakok és ajtók egyértelműen fokozzák épületének értékét. Segítségével kombinálni tudja az impresszív külső megjelenést egy kellemes belső lakókörnyezettel.


Két színben történő festés
Tételezzük fel, hogy párosítani szeretné ablakainak külső színét házának homlokzatával és egy olyan beltéri színt szeretne kiválasztani, amely tökéletesen passzol belterének színkompozíciójával. A Reynaers belső és külső profiljait szinte bármilyen elképzelhető színben tudja szállítani. Több mint 450 különböző színárnyalat és felületkezelés kapható: fémes vagy eloxált, matt, illetve fényes RAL-színekben, sőt speciális, kis karbantartású és karcolásálló Coatex bevonattal is. Sőt mi több, ablakai élethű faszerkezet jellegű formatervezéssel is rendelkezhetnek.


Színezett tartozékok

A kilincseket, zsanérokat és az egyéb tartozékokat is ugyanolyan színűre lehet festeni, mint az ablakait. Még a vízelvezető sapkák is kaphatók az összes RAL színben. A színezett tartozékok választásának az eredménye az, hogy az összes tartozék tökéletesen illeszkedni fog ablakaihoz.