Ventalis

Ventalis

Ventalis

Egy lélegzetnyi friss levegő

A Ventalis® egy innovatív és szabályozható szellőztető rendszer, önszabályozó légáramlással, amely problémamentesen integrálható az Ön ablakaiba és tolóajtajaiba. E moduláris rendszer biztosítja mind a hatékonyságot, mind az esztétikai megjelenést, és lehetővé teszi probléma-mentes takarítását és karbantartását. 

A szabadalmaztatott önszabályozó rendszer automatikusan megnyitja és elzárja a levegő bemenetét, amikor a szél nyomása növekszik, illetve csökken, állandó szinten tartva a beáramló levegő áramlást Sőt mi több, a Ventalis rendszert könnyen be lehet állítani 5 különböző pozícióra, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyszerűen beállítsák a szellőztetés fokát.

A Ventalis rendszer az ablak, illetve a tolóajtó tetejére telepíthető, az úgynevezett „száraz helyiségekben”. Különböző konfigurációkban építhetők, az esztétikai és a légáramlási igényektől függően annak érdekében, hogy megfeleljenek az érvényes rendeleteknek. A Ventalis a Reynaers rendszerek széles skálájával integrálható: ES, CS 68, CS 77, CP 130 és CP 155.

Letöltések

Prospektusok