TR 200

TR 200

Thermo Roof 200

Élvezze a napot

A Thermo Roof 200 rendszer egy olyan hőszigetelt télikert rendszer, amely a tető konfigurációk széles skáláját kínálja. A télikert felépítésének megfelelően a tetőszerkezet optimálisan illeszthető igényeihez. A tetőszerkezet belülről minimalista képet nyújt. A csatornák azonban háromféle változatban kaphatók annak érdekében, hogy tökéletesen passzoljanak az Ön stílusához; legyen az „Renaissance”, „Functional” vagy „Ellipse”.

Továbbá a télikert rendszer lehetővé teszi a tető síkjában levő szellőzőablakok alkalmazását, melyek igény esetén elektromosan is üzemeltethetők. A hőkövetelmények figyelembevételével a rendszer egyedülálló üvegezési koncepciója tökéletesen alkalmas a háromrétegű üvegezéshez. A TR 200 rendszer olyan gerendákat biztosít, amelyen nem csak hogy elbírják a háromrétegű üvegezés súlyát, de ellenállnak a hóteher súlyának is.

E tetőmegoldás hőszigetelése az ablakok, ajtót, sőt a toló és összecsukható ajtók problémamentes integrálásával együtt, a TR 200 rendszer ideális bővítés az Ön háza esetében is.

Letöltések

Prospektusok

Műszaki információk

Tulajdonságok

Tetőgerenda min. látható szélessége70 mm 
Min. üveg vastagság6 mm 
Max. üveg vastagság40 mm 
HőhídÜvegszállal megerősített poliamid hőhíd megszakítók  

Teljesítmény

Komfort
Légtömörség, max. teszt nyomás3 (600 Pa)
Víztömörség9A (600 Pa)
Szélterhelés ellenállásC2 (800 Pa)
Energia
Hőszigetelés (Uf)1,8 W/m²K