A REYNAERS ALUMINIUM ELNYERTE A CSALÁDI VÁLLALKOZÁSI KIVÁLÓSÁG 2015-ÖS DÍJÁT

0912

December 3-án a Reynaers Aluminiumot az a megtiszteltetés érte, hogy megkapta az idei Családi Vállalkozási Kiválóság díját. Erre a díjra olyan belga családi vállalkozások pályázhatnak, amelyekre a zökkenőmentes irányítás jellemző mind családi, mind üzleti téren. A díj győztese lehetőséget kap arra, hogy 2016 júniusában részt vegyen a Monte Carlo-i nemzetközi családi üzleti csúcstalálkozón.

A Családi Vállalkozási Kiválóság díjat másodjára szervezte meg az Ernst & Young, az FBNet Belgium és a Guberna. A zsűri által vizsgált kritériumok a szilárd irányítás, jövőkép, a családi értékek megőrzése, a vállalkozói szellem generációk közötti átadása, valamint a vállalat kommunikációja és társadalmi szerepvállalása.

A díj több mint egyszerű verseny: iránymutatásként kíván szolgálni a jól bevált gyakorlatok terén. „A családi vállalkozások a gazdaságunk alapja. Fontos sikertényező a nyitottság, ami olyan jellemző, amire figyelnünk kell ”- mondja Luc De Bruyckere, a zsűri elnöke. Ezért a Családi Vállalkozási Kiválóság díja arra ösztönzi a családi vállalkozásokat, hogy tapasztalatot cseréljenek egymással és megosszák egymással legjobb gyakorlataikat.

További hírek

Korábbi hírek keresése
Díjak28-11-2021

Dun & Bradstreet tanúsítványt kapott a Reynaers Aluminium Kft.

Események16-09-2021

Property Investment Forum 2021

Események07-09-2020

A CÉLUNK A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS