A REYNAERS INNOVATÍV KÉPZÉSI KÖZPONTJA BEJUTATOTT A G-DÍJ DÖNTÖJÉBE

1710

A Reynaers bejutott a rangos Üveg- és Üvegezésipari (Glass and Glazing Industry) díj döntőjébe a szakképzési központja sikerének köszönhetően.

A G18 díj bírái az alumíniumrendszerek terén vezető vállalat képzési központját az „Év képzési és fejlesztési kezdeményezése” kategóriában a döntősök közé választották. Ez a hatodik egymást követő év, hogy a Reynaers a rangos díj döntőse lehetett, ami az üvegipar legjobb projektjeit, beszállítóit és kampányait vonultatja fel.

A meghatározott célra létrehozott képzési központ a 6 millió Fontos fejlesztésből Birmingham Northfield városrészében kialakított Reynaers Tudásközpont egyik tagja. A korszerű létesítmény 2017-ben nyílt meg, miután a cég a kereskedelmi, az áruforgalmi és a lakossági piacokon egyaránt sikert aratott az Egyesült Királyságban, és megnyitása óta több mint 1230 vendéget fogadott.

Rebecca Cope, a Reynaers marketingmenedzsere elmondta: „Örömmel tölt el, hogy rangos díjra jelöltek bennünket egy olyan üzleti területen, amelyért szenvedélyesen lelkesedünk.

‘‘A képzésbe történő befektetés olyan terület, amelyre büszkék vagyunk, mivel nem csak lehetővé teszi számunkra, hogy együttműködjünk partnereinkkel, hanem jobb minőségű kivitelezői munkát is eredményez, ami pedig biztosítja ügyfeleink számára a lehető legjobb eredményt.”

A négy szakoktatóból álló csapat gyakorlati és elméleti képzéseket kínál a központon belül, valamint testreszabott kurzusokat is indítanak a gyártók, beépítők és generálkivitelezők egyéni igényeihez igazodva. A központ az építészek igényeinek való megfelelés érdekében CPD szemináriumokat is szervez, valamint a Reynaers munkatársai számára bevezető tanfolyamokat tart.

A G-díj több mint egy évtizede indult útjára. A Reynaers 2013-tól kezdve minden évben több kategóriában is döntőbe jutott, köztük az „Év kereskedelmi promóciós kampánya” kategóriában 2017-ben és a „Legjobb új termék” kategóriában 2016-ban.

A G18 díjátadó és gálavacsora november 30-án kerül megrendezésre a London Hiltonban a Park Lane-en.

További hírek

Korábbi hírek keresése
Díjak28-11-2021

Dun & Bradstreet tanúsítványt kapott a Reynaers Aluminium Kft.

Események16-09-2021

Property Investment Forum 2021

Események07-09-2020

A CÉLUNK A FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS