Skip to main content
Reynaers Campus, the Reynaers Group HQ in Belgium.

Bert Geerinckx lesz a Reynaers Group új vezérigazgatója

2023. március 1-jétől Bert Geerinckx lesz a Reynaers Group új vezérigazgatója. A korábbi vezérigazgató, Dirk Bontridder úgy döntött, hogy elhagyja a vállalatot, hogy az egészségügyi technológiai iparágban folytassa szakmai karrierjét.

Bert Geerinckx ismerős arc a Reynaers Groupnál. Több mint 13 éve tagja a vállalatnak, az elmúlt öt évben értékesítési igazgatóként tevékenykedett, és különböző érett nemzetközi piacokat irányított. Korábban Bert a Reynaers Aluminium Belux, a Reynaers Group hazai piacának vezérigazgatói szerepét is betöltötte.

Hatalmas tapasztalatának köszönhetően Bert már most mélyen gyökerező ismeretekkel rendelkezik globális vállalatunk különböző aspektusairól. Ismeri a vállalat minden csínját-bínját, nagyra becsülik kollégái és kollégái, és az évek során erős személyes hálózatot épített ki az ügyfelek és üzleti partnerek között.

Fenntartható növekedés

Bert Geerinckx elmondta, hogy hálás az igazgatótanács bizalmáért: "Lelkesen veszem át a vállalat vezetését, tudva, hogy egy erős szervezetre számíthatok, motivált és hozzáértő kollégákkal. Örülök annak is, hogy ezekben a kihívásokkal teli időkben is folytathatjuk a fenntartható növekedés kiépítését azáltal, hogy közösen összpontosítunk ügyfeleinkre és partnereinkre. Együtt a jobbért!"

Bert Geerinckx, Reynaers Group.