Skip to main content
Close-up of bullet holes in aluminium door.

Golyóálló tesztelés

A Reynaers Aluminiumnál a biztonság az egyik legfontosabb prioritás, amikor ügyfeleinknek tartós és megbízható megoldásokat kínálunk. A közelmúltban végzett golyóálló tesztek bizonyítják elkötelezettségünket. Mert ha biztonságról van szó, semmit sem bízunk a véletlenre.

Az olyan biztonsági hardverek mellett, mint a betörésbiztos rendszerek és a pánik kijárati tartozékok, a Reynaers Aluminium számos biztonsági megoldást kínál, amelyek megvédik a lakástulajdonosokat mindenféle veszélytől. Tűz- és füstálló funkciók, bombatámadásoknak és földrengéseknek ellenálló rendszerek... Mi gondoskodunk arról, hogy Ön és szerettei egész évben biztonságban és védve legyenek.

Az egyik legújabb szakterület, amelyet a Reynaers Aluminium egyre mélyebben kutat, az ablakok, keretek és ajtók golyóálló elemeivel foglalkozik. Rendszereink tesztelése arra vonatkozóan, hogy mennyire képesek ellenállni a ballisztikus behatásoknak, döntő lépés a legbiztonságosabb megoldások kifejlesztésében minden ügyfelünk számára.

A ConceptSystem 77-Bulletproof (BP) ajtókon végzett közelmúltbeli golyóálló tesztek tökéletes példája annak, hogy folyamatosan próbára tesszük rendszereinket. Tapasztalt kutatócsoportunk különböző típusú, különböző méretű golyókat kilövő fegyverek segítségével választotta ki tesztalanyunk egyes részeit, hogy megmérje a ballisztikus becsapódással szembeni ellenálló képességét. Nézze meg az alábbi videót, hogy saját maga is megismerje az eredményt.

Szeretne elegáns és biztonságos megoldásokat is beépíteni a következő projektjébe? Böngésszen termékeink között, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő, kiváló minőségű megoldást.

Fedezzen fel többet