Skip to main content
Render of shiny skyscraper, featuring ElementFaçade 7.

Reynaers Aluminium ElementFaçade 7: A jövő építő rendszere

Építse meg a jövő homlokzatát, még ma. Az ElementFaçade 7 a Reynaers Aluminium legújabb fejlesztése az egységes homlokzati megoldások terén. Sokoldalú kialakításával és kivételes teljesítményével ez a rendszer ideális megoldás az Ön magasépítési projektjeihez. Az ElementFaçade 7 kompatibilis a szabványos nyitható elemekkel, de az Ön egyedi igényeihez is igazítható. Szakmai szolgáltatásaink és digitális eszközeink segítségével pedig minőségi támogatást élvezhet a tervezéstől a szállításig.

Ahogy a városok sűrűsödnek, az egyetlen út felfelé vezet. A magas épületek azonban jobb szél- és vízállóságot, valamint maximális zaj-, hideg- és hőszigetelést igényelnek. Sőt, a nemzetközi jogszabályok szigorodása miatt olyan minőségi homlokzati rendszerre van szükség, amely tartós, energiahatékony és fenntartható. A projektek átfutási idejének csökkentése egy másik nagyon keresett tulajdonság. Ezért az ElementFaçade 7 több, tudatosan kiválasztott változatát előzetesen teszteltük és kiszámítottuk, hogy Önnek előnyt biztosítsunk. Az biztos, hogy a mi megoldásunk minden szempontból megfelel.

Fejlesztőink több mint 20 éves tapasztalattal az elemes homlokzatok terén a jövőnek épített, egymásra rakható homlokzati rendszerek következő generációját hozták létre. Gyors összeszerelés és egyszerű telepítés: ezek a rendszerek nagyban megkönnyítik minden érintett életét. Kezdve az építésztől, aki egy szép, mégis minimalista megoldást szeretne létrehozni, a kivitelezőtől, aki a gyors és egyszerű sarokcsatlakozást részesíti előnyben, egészen a szerelőig, aki az újratervezett rögzítőelemnek köszönhetően mostantól könnyedén elhelyezheti és beállíthatja az elemet. Mindenki jól jár, és az eredmény lenyűgözően néz ki.

Render of modern skyscraper featuring Reynaers Aluminium façade solutions.

Gyors összeszerelés és egyszerű telepítés: az ElementFaçade 7 nagyban megkönnyíti az összes érintett szakember életét.

3D model of ElementFaçade 7 sample.

Minőségi teljesítmény a kiváló szolgáltatásnak köszönhetően

Ha az ElementFaçade 7-et választja, egy megbízható megoldást választ, amely kiváló teljesítményéről és állandó minőségéről ismert. A standard rendszer például 1200 Pascal vízzáróságot ér el, és akár 2400 Pascal szélterhelés nyomását is elviseli. Mit jelent ez az Ön projektje számára? Nos, azt jelenti, hogy ez a kiválóan szigetelő rendszer egész évben tökéletes kényelmet és ideális biztonságot nyújt az épület minden lakója számára.

A számokban bízni egy dolog, de a mi szakértelmünkre is számíthat. Digitális eszközeink, gépeink és műszaki szakembereink végigkísérik Önt az út minden lépésén, a tervezéstől a szállításig. Az ügyfélportálunkhoz való hozzáférés mindent megad Önnek, amire szüksége van ahhoz, hogy kiszámítsa, az ElementFaçade 7 az ideális megoldás-e az Ön projektjéhez. Nem szabványos elemeket szeretne beépíteni a tervezésébe? Nem probléma. Kiváló minőségű, egyedi megoldásokat szállítunk, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön projektjének egyedi igényeihez. Mert a megfelelő eszközökkel és termékekkel bármi lehetséges.

Jövőbiztos megoldás

Láthatja, hogy sok oka van annak, hogy az ElementFaçade 7-et válassza. Egy minőségi termék, amely egyszerre könnyen beépíthető és könnyen integrálható, egy egyedülálló rendszer, amely megfelel a legszigorúbb szigetelési és környezetvédelmi követelményeknek. Ha gyönyörű homlokzatburkolatot szeretne, amely készen áll a jövő generációinak védelmére, akkor az ElementFaçade 7 a tökéletes megoldás az Ön számára.

Látogasson el az ElementFaçade 7 termékoldalra, hogy még jobban megismerje ezt az innovatív rendszert.

Tudja meg most
Night view of residential building, looking out over modern city skyline.

Gyors összeszerelés és egyszerű telepítés: az ElementFaçade 7 nagyban megkönnyíti az összes érintett szakember életét.