Skip to main content
Reynaers Aluminium and Renson professional standing in front of sunscreen solution.

Reynaers alumíniumhomlokzatok és Renson napellenzők: A hiányzó láncszem

A Reynaers Aluminium és a Renson egyesíti erőit, hogy a függönyfal- és napvédő megoldások következő generációját kínálja Önnek. A Renson Fixscreen Minimal 50 függönyfal újragondolt kialakításával mostantól teljesen kompatibilis a ConceptWall 50 homlokzati rendszerünkkel. Győzzük le a hőséget ezzel a 100%-ban belga kombinációval, amely egyszerre könnyen telepíthető és gyönyörű látványt nyújt.

Két erős márka egyesül, hogy egy okos megoldást hozzon létre. Mindkét belga családi vállalkozás, a Reynaers Aluminium és a Renson közös szenvedélye az innovatív, felhasználóbarát termékek, amelyek izgalmasabbá teszik a projekteket. Mindig az ügyfelet helyezve előtérbe, a két vállalat olyan fenntartható és minőségi megoldásokat szeretne létrehozni, amelyek segítik a mindennapi életét.

A ConceptWall 50 függönyfalrendszerünk lehetővé teszi, hogy hatalmas, akár 700 kilogrammos üvegfelületek mögött lenyűgöző kilátásban legyen része. Ez az ideális megoldás a magas lakó- és irodaházakhoz, amelyek világszerte ragyogóan ragyognak a városokban. Bár a nagy üvegfelületek esztétikailag csodásan néznek ki, gyakran előfordulhat túlmelegedés és nem kívánt káprázás. Itt jön a képbe a Renson Fixscreen Minimal Curtain Wall 50, hogy üdvözlendő árnyékot teremtsen a lakók és az alkalmazottak számára.

E termékkombináció tervezése a végfelhasználót veszi figyelembe, de más érdekeltek is profitálnak belőle. Például a napellenzős megoldás összeszereléséhez a szokásos öt helyett csak három profilelemre van szükség. A kevesebb csavar kevesebb gondot jelent. Ez segít a gyártónak és a szerelőnek kiválasztani a megfelelő, könnyen telepíthető rendszert, amely a legjobban megfelel az ügyfelek igényeinek. A függönyfal és a napellenző profilok tökéletes összehangolásával pedig mindig letisztult, minimalista megjelenést kapunk.

3-D section of the new Renson Fixscreen Minimal Curtain Wall 50.

Tesztelt és jóváhagyott belga minőség

A minőség a mindennapi teljesítményben is megmutatkozik. Ezért alaposan teszteltük ezeket a rendszereket mindenféle ellenállás tekintetében. A függönyfal-napellenző kombináció akár 65 kilométer/órás szélsebességnek is ellenáll, ha a napellenző működik, és akár 130 kilométer/órás szélsebességnek is, ha nincs kinyitva. Ezek a számok megegyeznek az eredeti Fixscreen Minimal teljesítményével. Ezután a kiterjedt nyomástesztek nem mutatták ki a hajlítás jeleit. És nem kell aggódni az esetleges hőtágulás miatt sem: mind a függönyfal, mind a napellenző kivitelezése tökéletesen egymáshoz igazodik. Ennek eredményeként végtelenül összekapcsolhatók.

Védekezzen a napfénytől és a túlmelegedéstől ezzel a 100%-ban belga rendszerrel. A Reynaers Aluminium nagy üvegfelületek és alig látható keretek terén szerzett szakértelme kiválóan párosul a Renson minőségi napvédő megoldásával. Egy sikeres együttműködés, amely talán sok közös projekt kezdetét jelentheti. Együtt a minőségi megoldásokért, együtt a jobbért.

Modern white office building featuring Renson Fixscreen solutions.