Skip to main content
3D render of harbour and city centre with skyscrapers.

Szörfözés USA: A Reynaers alumínium MasterWall története

Képzeljen el egy szabványosított ablakfalrendszert, amely minden érdekelt fél igényeinek megfelel. Ez a MasterWall története, a Reynaers alumínium homlokzati megoldása, amelyet arra terveztek, hogy korlátozott idő alatt hatalmas felületeket burkoljon be. A MasterWall számos tervezési lehetőségének és egyszerű szerelhetőségének köszönhetően tökéletesen kiegészíti bármelyik magasépület homlokzatát. Mindezt a legszigorúbb minőségi követelmények teljesítése és túlszárnyalása mellett. Tökéletes termék mind az építészek, mind a szerelők, mind a lakók számára.

2019-ben Észak-Amerikában egyre nagyobb igény mutatkozott a szabványos, egységes homlokzati rendszerre. New York Cityben, az USA legtöbb magasépülettel rendelkező metropoliszában helyi kutatócsoportunk észrevette, hogy a legtöbb ablakfal termék nem nyújt nagyszerű időjárásállóságot. Hiányzott egy mindenre kiterjedő burkolati megoldás, és mi pontosan tudtuk, mit kell tennünk.

Ahhoz, hogy egy magasépületet időjárásállóvá tegyünk, a legmegfelelőbb megoldás a függönyfal. A legtöbb esetben azonban ezeket a rendszereket nehezebb előállítani, és a beépítésük is drága lehet. Ezzel szemben az ablakfalak gyártása és beépítése sokkal egyszerűbb: a rendszer könnyebben kezelhető, és mind üvegezhető, mind pedig beépíthető az épület belsejében. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség kívül elhelyezett nagy és terjedelmes darukra.

Az ablakfalak gyártása és beépítése hasonló a hagyományos ablakokéhoz, de elegánsabb, egységes homlokzati rendszert kínálnak.

MasterWall and window solutions set in a red-brick American building project.

Mivel az ablakfalak nem tipikus európai megoldások, európai vállalatként teljesen új termékkoncepcióval kellett előállnunk. A prémium kategóriás MasterLine 8 rendszerünk által inspirálva megalkottuk a MasterWall homlokzati megoldást. Belga kutatási és fejlesztési részlegünk szorosan együttműködött a Reynaers Aluminium amerikai csapatával, hogy egy olyan biztonságos és kényelmes megoldást hozzunk létre, amely bármilyen épület dizájnjához illeszkedik. Válasszon a különböző nyíláselemek, padlólemez opciók és profilváltozatok közül, hogy projektjének egyedi megjelenést és hangulatot adjon.

A könnyű telepítés és a tervezési szabadság csak két ok, amiért a MasterWall elnyerte az Architect's Newspaper's Best of Product Award díját.

A MasterWall hivatalosan 2021 nyarán jelent meg az észak-amerikai piacon, és azóta az építészek és építőipari szakemberek által választott megoldás. Fejlesztése azt mutatja, hogy hogyan tudunk csodálatos megoldásokat létrehozni, ha szorosan odafigyelünk partnereink igényeire.

Fedezze fel ennek a prémium homlokzati rendszernek az összes jellemzőjét a MasterWall termékoldalon.

Fedezze fel most
3D model of MasterWall corner sample.