Skip to main content
Reynaers Campus entrance hall.

Fenntartható utunk: fedezze fel a Reynaers Group új fenntarthatósági jelentését

Végre itt van! A Reynaers Group fenntarthatósági jelentésének legújabb változata ismerteti jelenlegi ökológiai teljesítményünket és a 2023-2030-as időszakra vonatkozó fenntartható kötelezettségvállalásainkat. A jelentés egy alacsony szén-dioxid-kibocsátású és tartós jövő felé nyitja meg az utat vállalatunk és közösségünk számára.

A Reynaers Group a lehető legnagyobb átláthatóságra törekszik, hogy segítse Önt a fenntartható építkezésben. 2022-ben elindítottuk első fenntarthatósági jelentésünket, a Reynaers Act-et, amely a körkörös termékekre, a fenntartható épületekre, a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére és az embereinkre összpontosított. Ma az eredeti stratégiánkra építünk egy légmentesen átgondolt taktikai útitervvel, egy újragondolt dizájnban.

Mi az újdonság?

Az EU legújabb jogszabálya, nevezetesen a vállalati fenntarthatósági jelentésről szóló irányelv (CSRD) hivatalos szabályokat ír elő arra vonatkozóan, hogy a vállalatoknak hogyan kell kommunikálniuk ökológiai teljesítményüket. Az új fenntarthatósági jelentés az első lépés a CSRD-nek való megfelelés felé, a Reynaers Csoport személyes hangvételével. Hűek maradunk vállalati hitvallásunkhoz: "Együtt a jobbért", és világos és ambiciózus fenntartható célokat tűztünk ki az egész csoport számára.

warehouse colleague reynaers aluminium
  • Bolygónk megóvása érdekében olyan körkörös megoldásokba fektetünk be, amelyek segítenek megteremteni a jövőálló otthont; az alacsony szén-dioxid-kibocsátású anyagok és az új technológiák kulcsfontosságú tényezők ebben az értelemben. Folytatjuk erőfeszítéseinket, hogy csökkentsük a teljes értékláncunk közvetlen és közvetett szén-dioxid-kibocsátását.
  • Szeretnénk elkötelezni munkatársainkat azáltal, hogy egy egészséges és biztonságos munkahelyen segítjük őket a fejlődésben. Büszkék vagyunk a Reynaers Group felhatalmazó kultúrájára, amely elősegíti a vállalkozói szellemet, az innovációt és a befogadást.
  • Felelősséget vállalunk, és mindig átláthatóan kommunikálunk közösségünkkel. Szigorú etikai kódexet alkalmazva gondosan választjuk ki beszállítóinkat, és csak felelős anyagokat vásárolunk. Végül pedig a helyi kezdeményezések és jótékonysági események támogatásával őszinte és hatásos módon adhatunk vissza a társadalomnak.

Nézze meg ezt a videót, és ismerje meg a megújult Reynaers-törvény stratégiáját:

Fenntartható utunk

Ken Wright, a Reynaers Group fenntarthatósági programvezetője: "Az új jelentés óriási előrelépést jelent vállalatunk fenntartható fejlődési útján. Nemcsak hogy jó úton haladunk a 2025-re vonatkozó jelentéstételi előírások teljesítése felé, de még magasabbra tettük a lécet azzal, hogy nagyon ambiciózus célok mellett köteleztük el magunkat. Nagy erőfeszítésekre lesz szükség ahhoz, hogy elérjük ezeket a 2030-ig szóló kötelezettségvállalásokat, de meggyőződésem, hogy sikerülhet, ha szorosan együttműködünk valamennyi érdekelt féllel."

"E jelentés elkészítése csak a különböző részlegek és leányvállalatok szakértő kollégáinak segítségével volt lehetséges. Együtt továbbra is tartósan pozitív hatású cselekvést folytatunk, és hálás vagyok mindenkinek a Reynaers Groupnál, aki részt vett, vesz és vesz majd részt ebben a hatalmas projektben"."

Együtt cselekszünk, hogy tartós pozitív hatást érjünk el.

Ken Wright
Fenntarthatósági programvezető Reynaers Group
Ken Wright.
Ingyenes letöltés

Inspirálódjon

The Reynaers Group sustainability report.